Thu 31 Jul 2008

 

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends
Stupid Question:-Hey, what are you doing here?
Answer:-Well, it's so hot , there were no cool cabs so I thought i'd watch some advertisements in the cool comfort of the theatre.


2. In the bus: A fat girl wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet
Stupid Question:-Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again or should i try this time."


3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask
Stupid Question:-Why, why him, of all people.
Answer:-Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-Is the "blah blah blah" dish good
Answer:-No, it’s terrible and made of contaminated cement. We occasionally also spit in it.


5. At a family get-together. When some distant aunt
meets you after years
Stupid Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-Well you haven't particularly shrunk yourself.



6. When a friend announces her wedding, and you ask
Stupid Question:-Is the guy you're marrying good?
Answer:-No, he' s a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.


7. When you get woken up at midnight by a phone call
Stupid Question:-Sorry. were you sleeping.
Answer:-No. I was playing cricket for India at Sharjah and just when you called Salim Malik was betting with me that Pakistan would win. What do you think?


8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair
Stupid Question:-Hey have you had a haircut?
Answer:-No, it’s autumn and I'm shedding.... ..


9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth
Stupid Question:-Tell me if it hurts?
Answer:-And while I'm telling you , you tell me if I bite.


10. You are smoking a cigarette and someone asks
Stupid Question:-Oh, so you smoke
Answer:-No, it's a miracle ........... it was a chalk and now it's in flames!!!

Tags:
E-mail this post to someone or Comments (1)

Comments

6/19/2012 | Juan Fortier  United States
i am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. is this a paid theme or did you modify it yourself? anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one nowadays..

Add Comment Post comment

 
 
 
   Country flag

Loading

For mobile, tablets or touch devices, if verify button is disabed, please press Enter after entering captcha verfication text than click Verify button.